bootstrap responsive templates

Ipari mosás, vegytisztítás – professzionális technológiával

Korszerű mosodánk, az olasz ILSA Company cég által gyártott, digitálisan vezérelhető vegytisztító gépsorral rendelkezik, melyet a mosoda speciális feladatainak ellátására

Mobirise

Fenntartható fejlődés

Mosodánk egy vegyipari alapanyagokat gyártó óriás cég telephelyén helyezkedik el.

Környezetvédelem és fenntarthatóság

Ez a sajátosság és saját tevékenységünk együttesen támaszt felénk magas elvárásokat a környezetvédelem és fenntarthatóság tekintetében.

Káros anyag kibocsátásunkat egyfelől a BorsodChem Zrt. saját rendszerein belül kezeli és a kikerülő káros anyagokat ártalmatlanítja, másfelől saját magunk gondoskodunk azok elszállításáról és ártalmatlanításáról.

Mosási technológiáinkat, egy tevékenységét világszínvonalon végző, mosó-és tisztítószerek gyártására szakosodott céggel közösen fejlesztettük ki, amely egyrészről biztosítja a tevékenységeink magas színvonalú végzését, másrészről jelentősen hozzájárul ökológiai lenyomatunk minimálisra csökkentéséhez.

Technológiánk az ÁNTSZ, a Környezetvédelmi Főfelügyelőség és a Katasztrófavédelem által előírt szigorú szabályozásoknak, követelményeknek is megfelelnek.

A tökéletesen zárt rendszerű gépek környezetvédelmi és munkaegészségügyi szempontból is kiemelkedően jó vizsgálati eredményekkel rendelkeznek.

Minőség-és környezettudatosságunkat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a BorsodChem Zrt. által végzett belső audit során kiváló minősítést kapott mosodánk.

Mobirise
Cím

3700 Kazincbarcika
Bolyai tér 1.

Kapcsolat

Telefon: 48 511 577
Fax: 48 511 577

E-mail

vargane.henriett@freshteam.hu, liszkay.zoltan@freshteam.hu