localiser telephone samsung volé localiser mon iphone reglage application espion espion mobile free couper localisation application pour telecharger jeux android localiser un localiser iphone 6 hors ligne ecoute telephonique source mouchard retrouver son portable avec numero imei localiser iphone 6 Plus logiciel espion comment localiser check this out localiser recherche numero comment espionner message portable localiser un portable depuis un pc gratuit espion telephone mobile sms comment localiser un telephone orange logiciel espion gratuit samsung s8 whatsapp espionner une personne

Szolgáltatásaink

szaritasvarrasszallitas

Mosás

Vállaljuk mindennemű védő – és munkaruházat, szállodák, éttermek textíliáinak pipere, higiénikus és fertőtlenítő mosását.

Gépeink a rendelkezésre álló gyári, valamint az egyedi vevői igényekre kifejlesztett programokkal, a szennyezett textíliának, tökéletes tisztaságot biztosítanak, mindezt kíméletes eljárással. Mosási tevékenységünkhöz lágyvizet használunk, amely fokozza a mosási hatásfokot és a ruháknak vakító fehérséget biztosít.

Vegytisztítás

Vállaljuk mindennemű védő-és munkaruházat vegytisztítását. Gépsorunkat speciálisan a munka –és védőruhákra vonatkozó szigorú követelmények figyelembevételével tervezett a gyártó.

A gépsor egy program alkalmával 42 kg szennyezett textília vegytisztítását tudja elvégezni.

A vegytisztítás során speciális antisztatizáló adalékot alkalmazunk, mely:

 • eltávolítja a kellemetlen testszagot,
 • megtartja dezodoráló hatását,
 • kellemes lágy fogást biztosít,
 • megóvja a ruhát a színkopástól.

Vasalás

Üzemünkben a legmodernebb gőzvasalókat –kabát – és nadrágvasalók, gőzbábuk – alkalmazzuk, melyekkel a textíliák további fertőtlenítése ebben a munkafolyamatban történik. A nagyméretű abroszok, asztalterítők, lepedők vasalását többféle méretű digitális vezérlésű hengeres vasalóink –kalanderek –alkalmazásával végezzük el.

Varrás, javítás

Az elszakadt vagy kellékhiányos textíliák javításáról - saját varrodánkban, speciális ipari gépek alkalmazásával  - gondoskodunk.

Szállítás

Körültekintően - a lehető legoptimálisabb mind időtartam, mind költséghatékonyság szempontjából  - megtervezett útvonalon garantáljuk a szennyes textília elszállítását, valamint  kitisztított textília határidőre történő visszaszállítását.

Vonalkódos rendszer bevezetése

A munkavédelem, alapvető emberi jog, melyet számos hazai és nemzetközi egyezmény ír elő. Ezek egyik alapvetése, amely a védőruházat biztosítását szabályozza, mégpedig elég egyértelműen. Ennek megfelelően a munkáltató mindenkori kötelessége azok biztosítása az előírt minőségben és mennyiségben. A védőruházat biztosítása – a mindinkább szigorodó szabályozási környezet miatt – egyre nagyobb terhet ró mind a jogszabályoknak való megfelelés, mind anyagi tekintetben a munkáltatókra.

Nem mindegy tehát, hogy a munkaruha életútja milyen hosszú egy-egy szervezetnél. Vonalkódos rendszerünkkel mi ezt az életutat követjük le a rendszerbe való belépéstől (első mosáskor, vagy a még új ruha vonalkóddal történő ellátásával) a selejtezésig, vagyis a ruha életútjának végéig.

Kiemelt jelentőséggel bír ez, azoknál az ipari létesítményeknél, ahol a felhasznált technológia során durva – esetleg a környezetre és a felhasználóra is veszélyes, mérgező - szennyeződés éri a védőruházatot, amely indokolja a gyakori mosást, vegytisztítást.

Minden alkalommal, amikor a ruha bekerül a mosodába, rögzítjük az eseményeket. pl; mosás, vegytisztítás, javítás stb; ami aztán alapját képezi a pontos, tételes elszámolásnak.

A rendszer nyílván tart minden eseményt.  Ennek alapján pontos képet kaphatunk dolgozóink munkaruha viselési szokásairól. Ennek az információnak a birtokában elkerülhetjük a felesleges ruhafelhalmozást, feltárhatjuk az esetleges eltűnések, megsemmisülések okait, képet kaphatunk az egyes területeken történő igénybevétel mértékéről. A ruházat életútjának nyomon követése többlet információt biztosít a cégvezetés részére, ezáltal optimalizálni lehet a védőruházat beszerzésére irányuló kiadásokat, amivel jelentős költségcsökkenés érhető el.

Ajánlatkérés, Kapcsolatfelvétel

Ha kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni írjon nekünk!

Ajánlatkérés
 1. Cégnév:*
  Adja meg a cég nevét!
 2. Kapcsolattartó:*
  Adja meg a kapcsolattartó nevét!
 3. E-mail cím:*
  Adja meg az e-mail címét!
 4. Telefonszám:
  Invalid Input
 5. Ajanlatkérés tartalma:*
  Adja meg az ajánlatkérés szövegét!
 6. Írja be amit a képen lát:*
  Írja be amit a képen lát:
  Írja be amit a képen lát!
http://www.canadianmedmart.com - levitra online pharmacy.